KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM
KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM
KualaLumpur10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
HomePortalGallerySearchRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


 

 jawab la kalau berani..huhuhuh

Go down 
5 posters
AuthorMessage
Kancan Tirana
Comander
Comander
Kancan Tirana

Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 36
Location : kL / Kedah

jawab la kalau berani..huhuhuh Empty
PostSubject: jawab la kalau berani..huhuhuh   jawab la kalau berani..huhuhuh EmptySat May 02, 2009 1:21 pm

SOALAN TEKA-TEKI-TEKU :
1: Hitam dan berpeluh..Haaa. . Ape2??
2 : Ape benda bila masuk segitiga bila kuar bergulung-gulung..
3 : Antara kapal terbang dengan kuih lepat liat, mana satu yang paling tinggi?
4 : Byk2 kotak, kotak ape yg x leh angkat?
5 : Kenapa Penggali Kubur Gali Kubur Tak Pakai Selipar ??? Teka..teka.. kalo terer!
6 : 3 kepala, 6 mata, 8 kaki. Apakah bendanya tu?
7 : Masa dia hidup kite menyanyi, masa dia mati kite tepuk tangan pulak…
8 : Scorpion kaler apa?
9 : Dlm bnyk2 kera, kera ape yg pandai menaip???
10 : Ada sorang orang tengah sembahyang pastu ada sekor anjing jilat kaki dia, BATAL TAK AIR SEMAYANG IMAM TU???
11 : 4 org awek cun berpayung dgn satu payung tp nape tak basah langsung??
p/s : Jawab dulu la, jangan asyik nak tahu jawapan je Laughing

[~ post by kancantirana36 ~]
Back to top Go down
cumi_cumot
Leutenant
Leutenant
cumi_cumot

Posts : 44
Join date : 02/05/2009
Age : 32
Location : dimana2 saja....=)

jawab la kalau berani..huhuhuh Empty
PostSubject: Re: jawab la kalau berani..huhuhuh   jawab la kalau berani..huhuhuh EmptySun May 03, 2009 12:13 am

meh2...biar cumi jawab...ngehehe~~ tp soalan yg terpilih jek la... Laughing

soalan no :

5. memg la penggali kuboq tak pakai selipar pasai die pakai cangkul.... wekk

10. jwpnye tak batal pasai anjing tuh jilat kaki die sendri... :D

11. memg la 4 org awek tue tak basah pasai tak ujan... :D
Back to top Go down
_megatron_
Capten
Capten
_megatron_

Posts : 33
Join date : 29/04/2009
Age : 35

jawab la kalau berani..huhuhuh Empty
PostSubject: Re: jawab la kalau berani..huhuhuh   jawab la kalau berani..huhuhuh EmptySun May 03, 2009 12:49 am

Kancan Tirana wrote:
SOALAN TEKA-TEKI-TEKU :
1: Hitam dan berpeluh..Haaa. . Ape2??
2 : Ape benda bila masuk segitiga bila kuar bergulung-gulung..
3 : Antara kapal terbang dengan kuih lepat liat, mana satu yang paling tinggi?
4 : Byk2 kotak, kotak ape yg x leh angkat?
5 : Kenapa Penggali Kubur Gali Kubur Tak Pakai Selipar ??? Teka..teka.. kalo terer!
6 : 3 kepala, 6 mata, 8 kaki. Apakah bendanya tu?
7 : Masa dia hidup kite menyanyi, masa dia mati kite tepuk tangan pulak…
8 : Scorpion kaler apa?
9 : Dlm bnyk2 kera, kera ape yg pandai menaip???
10 : Ada sorang orang tengah sembahyang pastu ada sekor anjing jilat kaki dia, BATAL TAK AIR SEMAYANG IMAM TU???
11 : 4 org awek cun berpayung dgn satu payung tp nape tak basah langsung??
p/s : Jawab dulu la, jangan asyik nak tahu jawapan je Laughing

[~ post by kancantirana36 ~]



1. semut hitam tengah berjogging
2. Seluar dalam ler..haha
3. Kuih lepat liat la… sebab kapal terbang sampai langit je
4. Kotak penalti
6. Koboi naik kuda bawak ayam...hahahaha
7. Lilin masa sambut 'EPI BESDAY'
8. kala jengking la...
9. KERANI

betul tak hmmthink 6,10,11 da keena jawab wakakakakakaka lmao lmao

_________________
Admin forum All-Chaters Root Admin forum Perak1 ...
Admin Forum Perak Community & site admin KL10


well done READ THE RULES BEFORE YOU POST! well done
Back to top Go down
Kancan Tirana
Comander
Comander
Kancan Tirana

Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 36
Location : kL / Kedah

jawab la kalau berani..huhuhuh Empty
PostSubject: Re: jawab la kalau berani..huhuhuh   jawab la kalau berani..huhuhuh EmptySun May 03, 2009 4:24 am

oooiiitttttt jawab la kalau berani..huhuhuh 54937 copy paste jawapan ke... jawab la kalau berani..huhuhuh 884905
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin

Posts : 113
Join date : 29/04/2009

jawab la kalau berani..huhuhuh Empty
PostSubject: Re: jawab la kalau berani..huhuhuh   jawab la kalau berani..huhuhuh EmptyWed May 06, 2009 12:43 am

hehe lorr sini rupenyer soalan ampess ......tuk kanchan lein kali kasi soalan mudah2
penampo
Back to top Go down
https://kualalumpur10.forumms.net
xmenz



Posts : 31
Join date : 17/08/2009

jawab la kalau berani..huhuhuh Empty
PostSubject: Re: jawab la kalau berani..huhuhuh   jawab la kalau berani..huhuhuh EmptyTue Sep 01, 2009 3:59 pm

alamak ....aku dah baca soklan dulu tadi kat thread HAH, SEMAK JAWAPAN KO, BETUL KE TIDAK? hahahahaaaaah.... lmao
Back to top Go down
Sponsored content




jawab la kalau berani..huhuhuh Empty
PostSubject: Re: jawab la kalau berani..huhuhuh   jawab la kalau berani..huhuhuh Empty

Back to top Go down
 
jawab la kalau berani..huhuhuh
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::COFFEE HOUSE::. :: .::UJI MINDA::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description