KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM
KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM
KualaLumpur10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
HomePortalGallerySearchRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


 

 cikgu n pelajarnya

Go down 
AuthorMessage
miz_nia
super-moderator
super-moderator
miz_nia

Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 33

cikgu n pelajarnya Empty
PostSubject: cikgu n pelajarnya   cikgu n pelajarnya EmptySat May 02, 2009 12:01 pm

PART I



Cikgu Nasyor sedang mengendali kelasnya dalam aktiviti sukan di padang sekolah. Seperti biasa, Cikgu Nasyor akan menyuruh murid²nya melakukan regangan otot. Tiba di satu bahagian, dimana murid² baring dan mengangkat kaki lalu menggerakkannya seperti sedang mengayuh basikal. Cikgu Nasyor asyik memerhati seorang muridnya yang pada mulanya menggerakkan kakinya tiba² memberhentikan kakinya. Lalu Cikgu Nasyor menyergah muridnya yang bernama Mat.



Cikgu Nasyor: "Woiiii Mat, apa sebab kau berhenti ni hah"



Mat : "Oh Cikgu Nasyor, basikal saya tengah turun bukit Cikgu, sebab tu saya berhenti.Takkan nak kayuh jugak."







PART II



Waktu sekolah telah tamat. Sebelum keluar kelas, Cikgu Nasyor telah bertanya kpd murid²nya.



Cikgu : Siapa nak masuk/pergi syurga?



Semua murid mengangkat tangan kecuali Mat lalu Cikgu Nasyor pun bertanya,



Cikgu : Mat, kenapa awak tak nak pergi/masuk syurga?



Mat : Mak saya kata lepas habis sekolah, terus balik rumah..jangan pergi mana-mana.





PART III



Cikgu Nasyor sedang mengajar Bahasa Melayu dalam kelas 1 Mawar...

Cikgu : Mat, boleh kamu buat ayat dengan menggunakan perkataan tepong?

Mat : Itu senang saja cikgu.. ayatnya ialah.... emak sedang membuat kek di dapur.

Cikgu : Mana tepungnya??

Man : Tepung kan ke dalam kek tu.... Cikgu nie tak sekolah ke hape??









PART V



Cikgu Nasyor : Joe, cuba terangkan apakah tugas akar pokok pisang?

Joe : Untuk mencari makanan, cikgu

Cikgu Nasyor : Bagus! Sekarang giliran Wati pulak. Apakah tugas batang pokok pisang?

Wati : Untuk membawa makanan yang dicari akarnya, cikgu.

Cikgu Nasyor : Bagus! Sekarang giliran Mat pula. Apakah tugas daun pisang?

Mat :untuk membungkus nasi lemak, cikgu...

Cikgu Nasyor : uii... lagi bagus... berdiri atas meja sampai habis kelas..



[ ~ post by miz nia ~ ]
Back to top Go down
http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander
Kancan Tirana

Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 36
Location : kL / Kedah

cikgu n pelajarnya Empty
PostSubject: Re: cikgu n pelajarnya   cikgu n pelajarnya EmptySat May 02, 2009 12:35 pm

sayang =)) =)) =))
Back to top Go down
_.-pelangy-._.-ryndu-._
super-moderator
super-moderator
_.-pelangy-._.-ryndu-._

Posts : 126
Join date : 30/04/2009
Age : 32
Location : johor...selangor

cikgu n pelajarnya Empty
PostSubject: Re: cikgu n pelajarnya   cikgu n pelajarnya EmptySun May 03, 2009 8:35 pm

baguih btol mat nih....betol2 menjawab soklan lmao lmao

_________________
_.-**mencari_damai_di_hati**-._
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin

Posts : 113
Join date : 29/04/2009

cikgu n pelajarnya Empty
PostSubject: Re: cikgu n pelajarnya   cikgu n pelajarnya EmptyWed May 06, 2009 9:55 am

part 2 tu kelakar sungguh anak mami cikgu n pelajarnya 441707 ni yg wat aku suke gan ko ni cikgu n pelajarnya 441707










cikgu n pelajarnya 990370
Back to top Go down
https://kualalumpur10.forumms.net
Kancan Tirana
Comander
Comander
Kancan Tirana

Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 36
Location : kL / Kedah

cikgu n pelajarnya Empty
PostSubject: Re: cikgu n pelajarnya   cikgu n pelajarnya EmptyWed May 06, 2009 9:57 am

diamlah TLDM
Back to top Go down
miz_nia
super-moderator
super-moderator
miz_nia

Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 33

cikgu n pelajarnya Empty
PostSubject: Re: cikgu n pelajarnya   cikgu n pelajarnya EmptyWed May 06, 2009 3:17 pm

suke erk malu
Back to top Go down
http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander
Kancan Tirana

Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 36
Location : kL / Kedah

cikgu n pelajarnya Empty
PostSubject: Re: cikgu n pelajarnya   cikgu n pelajarnya EmptyWed May 06, 2009 9:24 pm

heppppp waiting
Back to top Go down
Sponsored content




cikgu n pelajarnya Empty
PostSubject: Re: cikgu n pelajarnya   cikgu n pelajarnya Empty

Back to top Go down
 
cikgu n pelajarnya
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::COFFEE HOUSE::. :: .::CERITA LUCU::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description