KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM
KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM
KualaLumpur10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
HomePortalGallerySearchRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


 

 Lawaksss....

Go down 
AuthorMessage
_.-pelangy-._.-ryndu-._
super-moderator
super-moderator
_.-pelangy-._.-ryndu-._

Posts : 126
Join date : 30/04/2009
Age : 32
Location : johor...selangor

Lawaksss.... Empty
PostSubject: Lawaksss....   Lawaksss.... EmptyFri May 01, 2009 10:58 pm

Dalam Banyak2 air,air apa yg paling berani?
Ha.Ha.Ape bende tu?! Kalau nak tahu, jawapan yg sebenarnye ialah air terjun..sebab dia berani terjun!!!! Ha!!! Ha!!! Ha!!!!!

Banyak- banyak binatang...binatang apa keluar haid...
jwpn: kura-kura..ala tu pun tak tahu...keluar HEAD....tak paham jugak.ala kepala le..

Dlm 1 pertunjukkan.. seorg ahli silap mata tlh memijak kaca dgn tpk kakinya.. ttp dia x mengalami kelukaan..lalu dia memijak paku yg brtaburan..dan x luka juga..apabila selesai persembahan dia jln
terhencut2 kerana terpijak tahi ayam...hehehe..... ok x ... lawak x...

Dlm bnyk2 binatang..... bntg ape yg bertelur dan beranak.....kira 2 alam la niiii..... ha jwp2.... ...siput babilaaaaa.....ye la siput bertelur...babi beranak....

Kalau anda ni semuanya pandaiiii cuba teka, banyak-banyak sungai,
sungai apa yang paling berat?
Jawapannya ialah Sungai Besi...Ha...ha...ha...

Kereta dengan motor, mana lebih tua?
jawapannya adalah motor,sebab motor pakai tongkat...

Dlm banyak- banyak pokok,pokok apa yg baik hati?
jwpn dia pokok pisang sebab dia keluarkan jantung dia.

Ni dia satu lagi teka teki dari aku..huruf jawi apa yang ada angin...
huruf TA dan YA laa... kan jadi TAYAR tu

kasut apa yang paling keras?
Kasut batu..salah maa.. kasut BATA laaaa...muhahaha..lawak ka?

Sebuah bas telah berhenti secara mendadak kerana hampir terlanggar
seekor katak.apakah yang akan turun dahulu selepas pemandu itu behenti?
jawapannya ialah meter bas tulah

Antara huruf A hingga Z,banyak-banyak huruf tu..mane huruf yang boleh kahwin ...ahhh sape dapat jawab????
jawapannya ialah...huruf i ngan u lerrr..hehehehehe.nih antara
pasangan bercinta lerrr ..hehehehe

_________________
_.-**mencari_damai_di_hati**-._
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin

Posts : 113
Join date : 29/04/2009

Lawaksss.... Empty
PostSubject: Re: Lawaksss....   Lawaksss.... EmptyWed May 06, 2009 10:20 am

betul3 kata ipin lawaksss lmao
Back to top Go down
https://kualalumpur10.forumms.net
Kancan Tirana
Comander
Comander
Kancan Tirana

Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 36
Location : kL / Kedah

Lawaksss.... Empty
PostSubject: Re: Lawaksss....   Lawaksss.... EmptyWed May 06, 2009 11:00 am

Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937
Back to top Go down
miz_nia
super-moderator
super-moderator
miz_nia

Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 33

Lawaksss.... Empty
PostSubject: Re: Lawaksss....   Lawaksss.... EmptyWed May 06, 2009 3:37 pm

Lawaksss.... 548404
Back to top Go down
http://www.myspace.com/miz_nia
raffey-sama
Leutenant
Leutenant


Posts : 35
Join date : 06/05/2009
Age : 35
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

Lawaksss.... Empty
PostSubject: Re: Lawaksss....   Lawaksss.... EmptyWed May 06, 2009 4:32 pm

Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937
LAWAK SIHh...HUAHUAHUAHUA....



_________________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
http://www.myspace.com/ruffeykun
miss-lady
Capten
Capten
miss-lady

Posts : 38
Join date : 29/04/2009
Age : 33

Lawaksss.... Empty
PostSubject: Re: Lawaksss....   Lawaksss.... EmptyWed May 06, 2009 5:17 pm

Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937
Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937 Lawaksss.... 54937

_________________
Lawaksss.... LadysgnLawaksss.... Readtherules
Lawaksss.... Bannerperak1Lawaksss.... Bannerforum
Lawaksss.... Th_banner

http://perak1.forums2u.com
Back to top Go down
http://perak1.forums2u.com
raffey-sama
Leutenant
Leutenant


Posts : 35
Join date : 06/05/2009
Age : 35
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

Lawaksss.... Empty
PostSubject: Re: Lawaksss....   Lawaksss.... EmptyWed May 06, 2009 5:57 pm

HUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUA...NI LWK NI BLEH LA WAT SEMBANG2 KN...HUHU..
well done gedik well done gedik well done gedik well done gedik


________________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




Lawaksss.... Empty
PostSubject: Re: Lawaksss....   Lawaksss.... Empty

Back to top Go down
 
Lawaksss....
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::COFFEE HOUSE::. :: .::CERITA LUCU::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description