KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM
KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM
KualaLumpur10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
HomePortalGallerySearchRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


 

 Salam Srabut..

Go down 
AuthorMessage
srabut



Posts : 4
Join date : 29/09/2009
Age : 45
Location : Shah Alam

Salam Srabut.. Empty
PostSubject: Salam Srabut..   Salam Srabut.. EmptyTue Sep 29, 2009 12:37 pm

Salam perkenalan semua warga KL10..

1. Nama : srabut

2. Umur : 33

3. Jantina : Lelaki

4. Room selalu lepak : http://prubsn-4u.blogspot.com

5. Tempat tinggal / negeri : Shah Alam Selangor

6. Ahli yang anda kenal di KL10 : Tak da la

7. Siapa p'kenalkan anda Site ini : Pakcik Google

8. Sertakan Id Messy Anda : pru.bsn4u

---->>> harap2 dapat kenalan ngan semua kawan2 KL10..


* Sori pasal biodata ari tu x lengkap.. ni dah edit dah.

hehe


Last edited by srabut on Sun Mar 28, 2010 12:06 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
http://prubsn-4u.blogspot.com
Kancan Tirana
Comander
Comander
Kancan Tirana

Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 36
Location : kL / Kedah

Salam Srabut.. Empty
PostSubject: Re: Salam Srabut..   Salam Srabut.. EmptyWed Sep 30, 2009 8:31 am

Salam Srabut.. 199238 salam kenal dari kancantirana36.. sila addit balik yea.. mcm x lengkap..bkn mcm lagi dah..memang x lengkap..sila lengkap kan yea.. any way Salam Srabut.. 534606
Back to top Go down
 
Salam Srabut..
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::KUALALUMPUR10 RULES::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description